MER-Yhtiöt Oy Alhotie 14, 04430 Järvenpää Puh. 09-2797 280, Fax. 09-2712 465
competitor_analysis.jpg

Kilpailija-analyysi

Miksi tarvitaan kilpailija-analyysi?

Koska tuleminen uutena tekijänä vakiintuneille markkinoille, kuulostaa kehnolle liike-idealle, mutta hyvin tehdyn kilpailija-analyysin avulla opit ymmärtämään mitä menestyminen kilpailussa vaatii ja riittävätkö rahkeesi siihen.

Sinun pitää tuntea markkinat ja kilpailijasi, ja mitä paremmin tunnet molemmat sitä parempi mahdollisuus sinulla on löytää oma paikkasi ja menestyä siellä. Sinun on myös pystyttävä näyttämään, että pystyt ottamaan oman paikkasi markkinoilla.

Yrityksen on tärkeä selvittää oma toimintaympäristönsä. Kilpailija-analyysi on osa toimintaympäristön selvitystä, sen avulla pääset selville kilpailijoidesi heikkouksista ja vahvuuksista ja voit hyödyntää tämän tiedon oman liiketoimintasi eduksi.

 

Kilpailija-analyysin avulla voit peilata omaa liiketoimintaasi kilpailijoita vastaan, huomaat esimerkiksi paremmin sen, mikä erottaa yrityksesi muista. Vielä tärkeämpää on huomata, että löytyykö sinulta mitään erottuvuustekijää, tai merkittävää kilpailuetua. ettet huku. Kilpailija-analyysillä pystytään selvittämään yrityksen kilpailu mahdollisuuksia markkinoilla.

 

Voimme auttaa sinua kilpailija-analyysin tekemisessä

Hyvä tapa aloittaa on soittaa minulle.

Jutta Mero 09 2797 2810