MER-Yhtiöt Oy Alhotie 14, 04430 Järvenpää Puh. 09-2797 280, Fax. 09-2712 465
Uimakuva-kirjalla.jpg

Tilitoimisto- ja kirjanpitopalveluita Uudellamaalla

Tarjoamme kaikkia kirjanpito- ja tilitoimistopalveluja Järvenpäässä ja ympäristökunnissa, Espoota ja Helsinkiä myöten. Meiltä saat modernit ja asiantuntevat taloushallintopalvelut menestystä hakeville pienille, keskisuurille ja vaikka vasta aloittaville yrityksille. Palvelumme kattavat kirjanpidon, ostolaskut, myyntilaskut, palkanlaskennan ja veroneuvonnan.

Tilimerin asiakkaana sinua auttaa eteenpäin yritykseesi perehtynyt talousneuvoja, joka tietää ja ymmärtää yrityksesi talousluvut ja tuntee yritystoiminnan kivet ja karikot. Hän pystyy auttamaan sinua matkalla menestymiseen ja kannattavaan liiketoimintaan.

Soita minulle, niin kuulet meistä enemmän.

Jutta Mero

09 2797 2810

Pankkikonserni Aktian mukaan globaalit epävarmuustekijät, kuten brexit ja kauppasodan uhka, hidastavat Suomen ja maailman talouskasvua.https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006039350.htmlShort Article Text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Harum repudiandae consectetur facere placeat molestiae, dicta.

Suomen Yrittäjien kyselyn mukaan päivärahajärjestelmän jäykkyydestä johtuen yrittäjävanhemmista vain 54 prosentilla on kyennyt pitämään lapsensa syntymän tai adoption perusteella perhevapaata.https://www.yrittajat.fi/uutiset/605349-lintila-moni-yrittajaperhe-ei-pysty-hyodyntamaan-perhevapaita-sy-30-prosentillastiae, dicta.

Palkansaajien työssäjaksamisesta huolehditaan, mutta yrittäjien täytyy huolehtia työhyvinvoinnistaan itse. Työn kuormittavuus alkaa helposti näkyä elintavoissa. Liikunnasta, ruokavaliosta ja levosta kannattaa kuitenkin pitää huolta.https://www.yrittajat.fi/uutiset/603392-yrittajan-terveys-ja-tyohyvinvointi-yrityksen-menestyksen-edellytys

 

 Arkisto