MER-Yhtiöt Oy Alhotie 14, 04430 Järvenpää Puh. 09-2797 280, Fax. 09-2712 465
Mer-weppikuva-2020.jpg

https://www.talouselama.fi/uutiset/te/5f8fb452-fa9d-4cf8-ac33-c460dc43fd16?ref=ampparit:c5eeTalouselämä 500 -selvitys listaa jälleen Suomen suurimmat yhtiöt ja paljastaa niiden kunnon. Vuosi 2021 oli suomalaisille yrityksille poikkeuksellisen hyvä. 

Yritys kehittää satelliittipaikannusteknologiaa muun muassa älypuhelimiin. Tampereella se toivoo voivansa työskennellä yhteistyössä Tampereen yliopiston ja paikallisten yritysten kanssa.https://www.aamulehti.fi/talous/art-2000008876258.html

 

 Arkisto

Helpoin tapa aloittaa on valita jo valmiiksi määritelty palvelukokonaisuus

Löydät tuosta alta helposti valittavat palvelukokonaisuudet. Kaikista palveluista voit lukea palvelukuvauksen, jonka perusteella pystyt valitsemaan yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden. Jokainen palvelukokonaisuus sisältää lakien ja hyvän kirjanpitotavan edellyttämät tehtävämoduulit, joten valitset aina sen turvallisen vaihtoehdon.

Samoin voimme muokata peruskokonaisuutta yrityksesi tarvitsemilla lisäpalveluilla. Myös niiden valinta on yksinkertaista ja helppoa, koska pakettien sisältökin muodostuu moduuleista. Halusimme antaa paketeille tutun oloiset nimet, jotka antavat viitteen palvelun koosta. Meiltä saat palvelua S, M, L ja XL -koossa, räätälöitynä juuri sinun yrityksellesi.

S

S-kokoinen palvelu on kuin tehty ammatinharjoittajille ja pienille yrityksille. Se sisältää täydellisen sähköisen taloushallinnon, josta näet tulot ja menot reaaliajassa, oman talousneuvojan ja kaikki lakisääteiset tehtävät.

M

Niin kuin medium, keskikokoinen pakkaus, jonka runsas sisältö laajenee helposti tarpeiden mukaisesti. Tämä kokonaisuus on täynnä ylivoimaisia ominaisuuksia, sen käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Lähin apu ja täsmäpalvelu on lähimmän puhelimen päässä.

 

L

Tässä palvelussa on älliä runsaasti. Palvelu sopii loistavasti keskikokoisille ja kasvaville yrityksille sekä yrityksille, joiden kassavirrassa on kausivaihtelua.

Henkilökohtainen talousneuvojasi auttaa sinua kustannusrakenteen, kassavirran ja kannattavuuden seurannassa, näin pystyt kehittämään yrityksesi liiketoimintaa.

XL

Nyt ollaan jo ison äärellä. XL-kokoinen palvelu on kuin yrityksesi oma talousosasto, toiminnot räätälöidään tarpeidenne mukaisiksi ja vain teitä varten. Resurssit mitoitetaan niin, että kaikki toiminnot ovat sujuvia, raportointi ajantasaista ja selkeää. Valitse XL-palvelu, kun olet kasvanut tarpeeksi.